Aktuellt

Lägger nytt plåttak (Video)

Här kan du se när vi lägger ett plåttak på en villa. Kika på klippet nedan.  

read more

Ny adress

Den 1/1-2015 kommer MB-Plåt AB befinna sig på ny adress. i samband med det så kommer vi att satsa på en plåtbutik som kommer ha öppet på fasta tider. Hela verksamheten kommer att flytta in till Vagnvägen på industriområdet där Brandstationen ligger bland annat. återkommer med karta och adress.

read more

Semester!

Vi har för tillfället semester och är tillbaka den 14 augusti igen. Ni kan boka in jobb via mejlen, vi svarar även på mejl under tiden. /Martin

read more

Mb-Plåt på facebook!

Nu finns även MB-Plåt på Facebook, kika gärna på detta och gilla ifall ni tycker om det ni ser. Klicka här för att komma till vår facebooksida.

read more

Högsta kreditvärdighet

Post Image

Även för iår behåller vi högsta kreditvärdigheten som ges ut av Soliditet. Det är för tredje året i rad vi har högsta kreditvärdighet AA, det är det högsta som en enskild näringsidkare kan ha. Detta tycker vi är viktigt för oss och gentemot våra kunder.

read more

Nytt system för att tilläggsisolera vind/tak.

Man kan börja med att tänka lite att man går tillbaka till gamla halm/vasstaks tekniken. I detta system så skapar man “Kalla tak” vilket innebär att man håller både kyla och värme utanför huset, även vindsutrymmet. Man börjar med att ta bort allt matriel ända ner till råsponten, därefter lägger man en diffusions öppnen duk […]

read more

Brist på plåtslagare!

Post Image

SVT:s ABC har gjort ett reportage om bristen på plåtslagare i Stockholm, se klippet här genom att klicka på bilden.

read more